Turneja Dečije filharmonije kreće iz Sombora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2018, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turneja Dečije filharmonije kreće iz Sombora

Dečja filharmonija počinje mini turneju po gradovima Srbije pod nazivom "Prolećni muzički karavan" koji kreće iz Sombora, najavio je taj orkestar.

Prvi grad koji je prepoznao važnost promovisanja muzičkog obrazovanja i muzike kao jednog od važnih elemenata zdravog odrastanja je Sombor.

Koncert će biti održan u večeras u 19 sati u Gradskoj kući, uz finansijsku pomoć grada Sombora u saradnji sa Kulturnim centrom "Laza Kostić" i Muzičkom školom "Petar Konjović".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Mladi filharmonisti će po dolasku u Sombor oko podne izvesti i mini pop up koncert na otvorenom kako bi iznenadili Somborce i pozvali ih na večernji koncert.

Dirigent je Ljubiša Jovanović, a izvodiće dela poznatih kompozitora kao i popularne filmske muzike.

Za 17 sati je planirana i somborska audicija za nove članove Dečje filharmonije, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.