Stoičkov: Barsi Nejmar ne treba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Avg.2019, 06:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stoičkov: Barsi Nejmar ne treba

Bivši fudbaler Barselone Hristo Stoičkov izjavio je da je Brazilac Nejmar nije potreban katalonskom timu i da bi njegov dolazak "poremetio" svlačionicu.

Napadač Pari Sen Žermena je tokom leta konstantno povezivan sa povratkom na Kamp Nou, koji je napustio 2017. u rekordnom transferu od 222 miliona evra, a nekadašnji bugarski reprezentativac smatra da to ne bi bio dobar potez.

"Barseloni nije potreban Nejmar. Tamo nema mesta za njega, jer već imaju važne igrače >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kao što su Grizman, Suarez, Mesi i Dembele. Gde bi on igrao u tom timu? Bila bi to bomba u svlačionici. Ja ga lično ne žželim ponovo u Barseloni", rekao je Stoičkov za američku TV stanicu Univižn.

Stoičkov, koji je sa Barselonom osvojio pet titula u La LIgi, smatra da katalonski klub ne može da izdvoji veliki novac za angažovanje Nejmara.

Nejmarova budućnost je predmet višenedeljnih spekulacija, a pred Barselone kao novi potencijalni klub pominjan je i Real Madrid.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.