Prva ovogodišnja e-licitacija robe u Somboru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Feb.2023, 13:31

Prva ovogodišnja e-licitacija robe u Somboru

Carinarnica Sombor organizovaće 10. februara 2023. godine od 09:00 do 14:00 časova internet prodaju trajno oduzete robe, za koju zainteresovani već mogu da se prijave na sajtu Uprave carina (https://licitacije.carina.rs/#/).

U ponudi su garderoba, obuća, tehnička roba, zlatan nakit, ručni časovnici, goveđa koža za šivenje, sprave za fitnes...

Razgledanje robe zakazano je za 3. februar 2023. godine u terminu od 12:00 do 13:30 časova, u Carinarnici Sombor, Industrijska >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zona bb.

Кrajnji rok za uplatu kaucije za učešće na licitaciji je 6. februar 2023. do 24:00 časa.

Opšti uslovi učešća i korisničko uputstvo dostupni su kako u samoj aplikaciji, tako i na sajtu Uprave carina u rubrici ''Objašnjenja'' https://www.carina.rs/dokumenti/carinski-propisi/objasnjenjaupravecarina.html

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO: Carina u Somboru prodaje obuću, odeću, tehniku, zlatan nakit, goveđu kožu...

Izvor: Radio 021, 02.Feb.2023

Carinarnica Sombor organizovaće 10. februara od 9 do 14 časova onlajn prodaju trajno oduzete robe.

Nastavak na Radio 021...

Prva ovogodišnja e-Aukcija robe 10. februara

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 02.Feb.2023

SRBIJA – Uvođenje platforme „e-Aukcija“, kojoj zainteresovani mogu da pristupe na internet adresi Uprave carina, predviđeno je izmenama Zakona o izvršenju i obezbeđenju. Pravo da učestvuju u elektronskom nadmetanju imaju sva zainteresovana pravna i fizička lica uz kvalifikovani elektronski...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.