Osniva se Razvojna agencija Vojvodine

Izvor: Blic, 07.Feb.2017, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osniva se Razvojna agencija Vojvodine

Pokrajinska vlada je na današnjoj sednici utvrdila Predlog pokrajinske skupštinske odluke o osnivanju Razvojne agencije Vojvodine (RAV) i uputila ga Skupštini AP Vojvodine na usvajanje.

Razvojna agencija Vojvodine osniva se kao društvo sa ograničenom odgovornošću radi davanja podrške za sprovođenje razvojne i poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja, kao i drugih javnih politika u skladu sa zakonom u cilju bržeg ekonomskog razvoja Autonomne pokrajine Vojvodine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Organi RAV čije će sedište biti u Novom Sadu u Stražilovskoj ulici broj 4 biće skupština i direktor, navodi se u saopštenju sa sednice Pokrajinske vlade koja će vršiti funkciju skupštine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Osniva se Razvojna agencija Vojvodine

Izvor: Radio 021, 07.Feb.2017

Predlog pokrajinske skupštinske odluke o osnivanju Razvojne agencije Vojvodine naći će se pred poslanicima Skupštine Vojvodine...Razvojna agencija Vojvodine osniva se, kao društvo sa ograničenom odgovornošću, radi davanja podrške za sprovođenje razvojne politike, poljoprivredne politike i politike...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.