Neoplanta donirala dve tone pašteta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Dec.2014, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neoplanta donirala dve tone pašteta

Narodnim kuhinjama širom Srbije i stanovništvu ugroženom poplavama u Obrenovcu, kompanija Neoplanta donirala je dve tone pašteta, a akcija je realizovana posredstvom Crvenog krsta Srbije.

Izvršni direktor Neoplante Slobodan Vasilić, pozvao je sve kompanije da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu programu narodnih kuhinja, kao i najugroženijem stanovništvu.

“Društveno odgovorno poslovanje predstavlja stratešku opredeljenost naše kompanije. Cilj nam >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je da kontinuirano, u meri u kojoj možemo, pomažemo ljudima kojima je pomoć potrebna. Darivanje će obeležiti predstojeće praznike, ali se takva praksa mora negovati i tokom čitave godine”, istakao je Vasilić.

Pomoć u vidu dodatnih 300 kilograma pašteta tokom prethodnog perioda upućena je i nekim od najsiromašnijih porodica u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dve tone pašteta za najugroženije stanovništvo

Izvor: PRObjave.com, 26.Dec.2014

Narodnim kuhinjama širom Srbije i stanovništvu ugroženom poplavama u Obrenovcu, kompanija Neoplanta donirala je dve tone pašteta. Akcija je realizovana posredstvom Crvenog krsta Srbije.. Izvršni direktor kompanije Neoplanta Slobodan Vasilić, poziva sve kompanije da u skladu sa svojim mogućnostima...

Nastavak na PRObjave.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.