Masterklas sa Želimirom Žilnikom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2018, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masterklas sa Želimirom Žilnikom

U Galeriji likovne umetnosti poklon zbirci Rajka Mamuzića, u četvrtak, 25. januara u 18 časova održaće se masterklas sa Želimirom Žilnikom. 

Ovo predavanje o metodologiji rada sa primerima iz filmova je deo izložbe "Želimir Žilnik: među ljudima" koja se može pogledati u Poklon zbirci Rajka Mamuzića.

Izložba, povodom pet decenija umetničkog stvaranja, obuhvata foto-dokumentaciju sa snimanja Žilnikovih filmova, projekcije filmova, predavanja i masterklas sa režiserom i traje do 2. februara 2018. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Masterklas sa Žilnikom 25. januara u u Poklon zbirci Rajka Mamuzića

Izvor: Radio 021, 23.Jan.2018

Masterklas sa Želimirom Žilnikom održaće se u četvrtak, 25. januara u Galeriji likovne umetnosti poklon zbirci Rajka Mamuzića...Ovo predavanje o metodologiji rada sa primerima iz filmova je deo izložbe "Želimir Žilnik: među ljudima", koja se može pogledati u Poklon zbirci Rajka Mamuzića....

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.