Inspekcija rada u kontroli

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2015, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inspekcija rada u kontroli

Inspekcija rada je danas u celoj zemlji kontrolisala stanje u prehrambenom sektoru.

Ekipa RTV-a bila je u kontroli sa inspektorkom Mirjanom Jakovljević koja je obišla "Bakinu pekaru" u Novom Sadu.

Iako naša kamera nije bila u mogućnosti da zabeleži kontrolu objekta, a kako nam je inspektorka naknadno saopštila, nikakve nepravilnosti nisu zabeležene. Na osnovu svog radnog iskustva, ona kaže da na terenu nema neprijatnosti, a sve je manje i nepravilnosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
"U Južnobačkom okrugu zaposleno je 14 inspektora rada, što je u odnosu na broj posladavaca i zaposlenih malo. Oni rade na osnovu prioriteta, ali posebno su značajne prijave, i to one anonimne", rekla je Mirjana Jakovljević.

Inače, iz inspekcije najavljuju da će raditi u tri smene, što znači da u bilo koje doba dana ili noći mogu pokucati na vrata nesavesnih poslodavaca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.