Inđiji samo bod protiv Novog Pazara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Dec.2014, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inđiji samo bod protiv Novog Pazara

Odbojkaši Novog Pazara i Đerdapa zabeležili su pobede posle pet setova u prvim mečevima desetog kola Wiener Städtische lige.

Novi Pazar je sa 3:2 slavio na gostovanju Inđiji i ostvario šestu pobedu ove sezone, dok je Đerdap došao do trećeg trijumfa, pošto je istim rezultatom bio bolji od Spartaka iz Ljiga.

Ostale utakmice kola igraju se u naredna tri dana, vodeći Partizan dočekuje Mladi radnik, a Crvena zvezda, koja ima isti broj bodova kao ’crno-beli’ >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << igra sa Ribnicom.

Novi Pazar je u Inđiji vodio 2:1, i to pošto je treći set dobio sa 32:30, ali je domaćem timu dozvolio da se vrati i osvoji bod. Međutim, u odlučujućem setu izabranici Dragana Bonića rutinski su završili posao sa 15:7.

Apsolutni junak trijumfa Novog Pazara bio je Irfan Hamzagić sa 36 poena, Srećko Ristić je dodao 18, a Luka Marinković 12 poena. Kod Inđije, Uglješa Pešut je meč završio sa 25 poena, Miomir Crnjanski je imao 16, a Aleksandar Škrbić i Ljubiša Janjić po 14.

U Kladovu, domaći tim je posle preokreta došao do trijumfa, pošto je Spartak vodio sa 2:1. Najbolji u redovima Đerdapa bio je Jovan Delić sa 23 poena, Veselin Džigurski je dodao 16, a Dušan Stojsavljević 13. U timu Spartaka, Milan Perić je imao 20 poena, a Radiša Stevanović 13.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.