I dalje sunčano i toplo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I dalje sunčano i toplo

NOVI SAD - U Vojvodinio će danas biti sunčano i malo svežije, mada i dalje veoma toplo, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Srbije. U toku dana, u većem delu zemlje biće toplo, dok su u popodnevnim časovima i uveče ponegde mogući kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren severoistočni i jugoistočni vetar. Najviša temperatura od 13 do 20 stepeni, a najviša dnevna od 28 do 33 stepena Celzijusovih.

U Novom sadu će biti sunčano i malo svežije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mada i dalje veoma toplo.U popodnevnim časovima duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Najniža temperatura oko 20 stepeni, a najviša dnevna oko 31 stepen Celzijusovih.

Tokom narednih dana u Srbiji će biti pretežno sunčano i toplo sa retkom pojavom poslepodnevnih i večernjih pljuskova i grmljavina.

Biometereološka prognoza

Nešto nepovoljnije biometeorološke prilike usloviće blago pojačanje tegoba kod hroničnih bolesnika zbog uticaja vremena.

Od meteoropatskih reakcija očekuju se pospanost, umor i glavobolja.

Toplotni uslovi su nešto povoljniji ali su još uvek u domenu vrednosti koje zahtevaju opreznost, pa se i zdravima i bolesnima preporučuje adekvatno oblačenje i smanjenje aktivnsoti u najtoplijem delu dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.