Humanitarni turnir Igrajmo za Dečije selo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2019, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni turnir "Igrajmo za Dečije selo"

Humanitarni turnir u basketu održaće se u subotu, 01. juna, sa početkom u 11 sati, u organizaciji Međunarodne komore mladih Junior Chamber International (JCI Novi Sad), sa ciljem prikupljanja sredstava za pružanje mogućnosti dodatne edukacije dece iz SOS Dečijeg sela „Dr Milorad Pavlović" Sremska Kamenica.

JCI Novi Sad prepoznao je potrebe mlađe i starije dece Dečijeg sela za dodatnom edukacijom i uključivanjem u sportske aktivnosti, kako bi obezbedili lepšu i bolju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << budućnost. U skladu sa pravilima i potrebama ove ustanove, prikupljena sredstva biće usmerena na pohađanje stručnih kurseva za decu, korisnih na njihovom putu ka osamostaljivanju, kao i na nabavku edukativnih igara i materijala za radionice koje se sprovode u okviru redovnog programa.

Cilj projekta je da se kroz druženje i sport animiraju društveno odgovorne kompanije i građani koji su u prilici da podrže ovu akciju i koji prepoznaju njen potencijal.

Projekat možete podržati učešćem  tima na turniru (3 igrača + 1 zamena) – uz participaciju u iznosu od 6.000 dinara.  Prijave su otvorene do 22. maja.

Pored toga, zainteresovani mogu učestvovati i pojedinačno u takmičenju u brzom šutiranju trojki – uz participaciju u iznosu od 500 dinara po osobi. Prijave se vrše na mestu događaja.

Ukoliko niste u mogućnosti da učestvujete na turniru, a želeli biste da date svoj doprinos, možete uplatiti donaciju u visini kotizacije (6.000 dinara) ili prema Vašem izboru: Primalac: JCI Novi Sad Tekući račun: 340-0000000027416-35 (Erste banka a.d. Novi Sad)

Ulaz na turnir je besplatan. Od strane organizatora obezbeđeno je osveženje za učesnike i parking.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.