Dva vebinara o neplodnosti u septembru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2020, 11:00

Dva vebinara o neplodnosti u septembru

Udruženje Šansa za roditeljstvo 5. i 12. septembra organizuje VTO vebinare, odnosno on lajn događaje koji mogu da se prate putem računara ili pametnih mobilnih telefona, a na kojima će se diskutovati o neplodnosti, lečenju i potpomognutim tehnikama lečenja, saopštilo je ovo udruženje.

Onlajn dikusija je zapravo zamena za tradicionalne Festivale potpomognute oplodnje koje je Udruženje ranije organizovalo, a sada je zbog epidemije korona virusa moralo da se prilagodi novonastaloj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << situaciji.

Prva diskusija i besplatne konsultacije sa stručnjacima iz zemlje i inostranstva pod nazivom "IVF ili donacija? Šta nam u stvari treba" će se održati u subotu, 5. septembra sa početkom u 12 časova, a druga pod nazivom "Hajde da pričamo o uspehu" 12. septembra, takođe od 12 časova.

"Želeli smo da nastavimo sa tradicijom pružanja pravih informacija i direktne pomoći svima koji žele bebu i u ovim otežanim uslovima. Zato organizujemo vebinar koji podrazumeva otvorene diskusije sa stručnjacima i besplatne konsultacije za parove", kaže predsednica Udruženja Šansa za roditeljstvo Sandra Jovanović.

Dodaje da parovi iz cele Srbije na ovaj način mogu da dobiju sve informacije i savete koji su im potrebni i poziva zainteresovane da se što pre jave, jer nema puno slobodnih mesta.

Zainteresovani mogu se prijaviti putem kontakt forme na sajtu Udruženja www.sansazaroditeljstvo.org.rs http://www.sansazaroditeljstvo.org.rs ili na telefon 061/624-5224

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.