Četvorka uhapšena zbog droge

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2020, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvorka uhapšena zbog droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su Beograđane S.P. (1991) i L. V. (1997), kao i M. K. (1995) iz Smedereva, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je kod osumnjičenih pronašla 150 tableta "ekstazija" i šest paketića amfetamina.

Sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor, u trajanju od 30 dana.

U Srbobranu je uhapšen meštanin >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << A. M. (2000), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom njegovog stana pronađeno je oko 32 grama marihuane i 15 grama amfetamina.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u Više javno tužilaštvo u Somboru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vlasnik najveće plantaže marihuane u Evropi ostaje iza rešetaka: Koluviji i saradnicima još mesec dana pritvora

Izvor: Večernje novosti, 14.Jan.2020

Istraga o zapleni rekorne količine marihuane na poljoprivrednom dobru "Jovanjica" još traje VEĆE Specijalnog suda u Beogradu prihvatilo je predlog Tužilaštva za organizovani kriminal i Predragu Koluviji, većinskom vlasniku Kompanije "Jovanjica" produžilo pritvor za još 30...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.