Bira se nova palićka vila

Izvor: Blic, 08.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bira se nova palićka vila

PALIĆ - Za titulu palićke vile 2007. u „Maloj gostioni", u subotu će se nadmetati 14 devojaka iz svih krajeva Vojvodine. Pripreme lepotica- kandidatkinja juče su otpočete u objektima „Elitte - Palića".

Zanimljivost subotnjeg spektakla je predstavljanje kandidatkinja na način koji su same poželele. Iz prijava se vidi da će tu biti najviše pevanja i plesa, ali i kazivanja stihova. Svaka devojka ima dva minuta da prikaže svoj talenat, a na žiriju i TV publici je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odluče kome će dati svoj glas. Da bi sve bilo regularno, žiri će biti poznat tek 11. avgusta, na dan izbora, dok će gledaoci Televizije „Super", koja će direktno prenositi izbor za palićku vilu, biti ravnopravan član žirija. Subotički internet provajder „Nordnet" obezbedio je SMS glasanje sa mreža 062, 063, 064 i 065. Zbrajanjem glasova biće izabrana ovogodišnja palićka vila i novi student Univerziteta „Singidunum", što je glavna nagrada za pobednicu.

U muzičkom delu programa učestvuje subotički trio „Nice and Easy", plesna grupa UMS -a iz Novog Sada, a posebna atrakcija biće Subotičke gradske mažoretkinje, koje su nedavno oformljene.

Kao i prošle, i ove godine, glavni medijski sponzor za izbor „Palićke vile" je i naš list, zatim „Super" televizija koja će direktno prenositi ovaj događaj, dok je ulogu generalnog sponzora preuzela „Zlatibor voda", koja će u subotu, po prvi put promovisati i svoju vodu u staklenoj ambalaži od 0,75 litara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.