Akcija Mamin bazar u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2019, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija "Mamin bazar" u Novom Sadu

U subotu 18. maja, od 10 do 16 časova, na Spensu, u holu na spratu kod bivše Gradske kafane održaće se 13. Mamin bazar koji organizuje udruženje "Mame Novosađanke". 

Mamin bazar predstavlja mesto na kome članice ovog udruženja prodaju svoju i dečiju polovnu odeću, obuću, igračke, bebi opremu, a na kojem posetioci mogu tu istu robu da kupe po vrlo povoljnim cenama. Na „Bazaru" će se naći oko 100 mama izlagača kvalitetne polovne robe, koje su prethodno prijavile >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << svoje učešće, a kao posetioci su dobrodošli svi koji žele da opreme porodicu za proleće i predstojeće leto.

Mame su pripremile i celodnevni muzičko-scenski program. Na bini će se smenjivati mali glumci, folkloraši i džez balerine, fitnes instruktori za decu i odrasle, dečiji hor.

Manifestacija ima humantarni karakter. Na štandu "Maminog bazara" će stajati kutija za skupljanje novčane pomoći za devojčicu Galinu Grnja, koja boluje od mikrocefalije, epilepsije i nekoliko drugih bolesti, a za terapije joj je neohodno dosta novca.  Druga humanitarna akcija je prikupljanje igračaka, pidžama, donjeg veša i papuča za decu i žene, kao i odeće za decu od 3-4 godine, za korisnike Sigurne ženske kuće, a ove stvari moći će se donirati na posebnom štandu, obeleženom nazivom ove organizacije.

U ekološkom kutku Maminog bazara Pokret gorana Novog Sada održaće ekološku radionicu za decu od 6 do 12 godina, koja će trajati sve vreme manifestacije.

Ulaz je besplatan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.