Akademac: Sav info Infostuda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2021, 06:13

Akademac: Sav info Infostuda

Mi znamo da znanje ima granice, zato istražujemo, selektujemo, promišljamo i pitamo - a fokus naših debata je uvek na važnim pitanjima za mlade. Tendencija je da se već tokom studija što bolje usmerimo ka poslovima, stoga, pratite Akademac u novom terminu, subotom u 13 h.

Govorićemo o sajtu na kom se generišu svi sigurni poslovi za mlade - dok studenti govore o svojim dobrim i lošim iskustvima rada "na crno" i uopšte. Istražili smo kakve poslove nude i studentske zadruge >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i koliko ste zakonski zaštićeni.

SAV INFO INFOSTUDA sa Milošem Turinskim i studentima UNS.

Emisija je na programu u subotu 8.5.2021. u 13 h

Urednica i autorka serijala: Tamara Burević

Režija: Nedeljko Budak

Voditelji i novinari: Milijana Mićunović i Ognjen Medić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.