Zvezda: Smetamo menadžerima

Izvor: Kurir, 17.Okt.2012, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda: Smetamo menadžerima

Iz Crvene zvezde brzo su reagovali nakon što se pojavila informacija da je dug fudbalskog kluba narastao na 62,4 miliona evra.

Sa "Marakane" su demantovali da postoje dugovanja Unikredit banci (5 miliona evra), OTP banci (4 miliona), Faliju Ramadaniju (700.000 evra). Prema poslovnim bankama postoji dug, ali on nije ni izbliza 33 miliona evra, dok su  dugovanja prema Novoj Agrobanci i Marfin banci >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << daleko ispod 18,5 miliona evra.  Na kraju, zaključuje se da Zvezda ne duguje 62 miliona evra.

"Istina je da Crvena zvezda u prvom timu ima 16 seniorskih i mladih reprezentativaca čija se vrednost već sada meri desetinama miliona evra tako da je to osnovni razlog zbog čega se Zvezda nalazi na udaru. Postoje menadžeri koji bi da utiču na te transfere jer osim nekoliko slučajeva, većih transfera u narednim godinama u srpskom fudbalu neće biti. Istina je da smo se kao klub odrekli ovog leta 11,5 miliona evra prihoda od transfera fudbalera kako bi smo sačuvali tim koji može da bude konkurentan za titulu i koji će vredeti više do kraja sezone", piše u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.