Izvor: Blic, 10.Maj.2010, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živkina dinastija

Wiesbadenski TV kanali svakodnevno prikažu poneku novu (genijalnu) emisiju! Pa tako čuvena zvezda Živka bira svoju kućnu pomoćnicu. Javljaju se devojke, utrkujući se koja će od njih dobiti primamljiv posao, uz još primamljiviju mesečnu platu i unapred zagarantovanu popularnost.

Jer, štagod da radiš kod tako poznate umetnice (kao što je pomenuta Živka) - slava ti ne gine. Pa tako Mica kao prvu kvalifikaciju (za rad u Živkinoj kući) navodi svoje umeće da radi sklekove >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i kolut napred. Ma briši, Mico (dovikuje Caca), ja znam i kolut napred i kolut nazad, ja sam u prednosti. Jer, s obzirom na veliku popularnost, Živka ima i veliku nervozu, pa često, ako joj se nešto ne dopadne, zamahne rukom i mlatne prvog ko joj u kući natrči, a ko joj je najbliži, već kućna pomoćnica, koju između ostalog, zbog toga i traži. E sad, s obzirom na ove naše Wiesbadenske zakone koji preterano štite ljude, mnogo je poželjno da Živka iskali svoj bes, ali tako da ne odgovara krivično.

E, zbog toga svojim kolutom napred ti bi joj, Mico, natrčala pravo na pesnicu i naša cenjena umetnica bi zaglavila zatvor. A ja krenem kolut napred kad Živka zamahne, ali brže-bolje i kolut nazad i Živka me dokači, ali samo ovlaš, aperkatom, koji joj je daleko slabija strana, nego direkt, kojim bi tebe, Mico, načisto rasturila i time popila podužu robiju. Jao, pa vi me baš obožavate i poznajete me u dušu, slatke moje, viče Živka i briše suze u studiju. A ja, bez dileme, brišem napolje ne bih li našla bolju zabavu od ove koju mi Wiesbadenska TV nudi svakog dana. I to dvostruko plaćam - i lovom i nervima!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.