Ženama draži erotski romani od seksa

Izvor: Kurir, 19.Jun.2012, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženama draži erotski romani od seksa

One sklonije čitanju takvog štiva razočaranije su u svoj seksualni život jer im se čini da su im partneri dosadni i bez mašte

Neverovatno, žene više vole da čitaju o seksu nego da ga imaju.

Nedavno online istraživanje pokazalo da da čak 44 odsto žena radije čita erotske romane nego što se upušta u seks sa svojim partnerima.

Što su žene sklonije čitanju takvog štiva, to su više razočarane u svakodnevicu, a sudeći prema istraživanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << - 91 odsto njih pročitalo je barem jedan ovakav roman. Navodno, upoređujući svoj život s sa opisima u knjigama, žene postaju uverene da je ljubavni život kakav one imaju dosadan i rutinski, a  partnere okrivljuju za nedostatak energije i mašte, prenosi Dejli mejl.

Ovakvo štivo može da bude zabavno, ali ne i zabavnije od pravog vođenja ljubavi. Suludo je upoređivati nečije maštarije, koje su literarno dovedeno do savršenstva isključivo zbog novca, s svojim  seksualnim navikama.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.