Zdravo, sa mnom je sve u redu

Izvor: B92, 04.Mar.2021, 08:16

"Zdravo, sa mnom je sve u redu"

Moskva -- Ruski opozicionar Aleksej Navalni, koji je osuđen na dve i po godine zatvora, oglasio se u sredu na Instagramu iz zatvora u Vladimirskoj oblasti.

"Zdravo. Ovo je još uvek Navaljni. Sa mnom je sve u redu. U dvorištu imamo čak i sprave za vežbanje", napisao je Navaljni i dodao da ne zna šta se događa u svetu, ali da uživa u pripremanju hrane sa ostalim zatvorenicima.

On je poželeo svima sve najbolje i podsetio svoje pratioce da ne zaborave na "zdravu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ishranu".

"Nadam se da ste i vi dobro i da vam nije dosadno", napisao je Navaljni koga na Instagramu prati 4,2 miliona ljudi.

Nije jasno kako je Navaljni mogao iz zatvora da pošalje poruku na ovu društvenu mrežu, a njegova pravna zastupnica Olga Mihailova nije želela da komentariše tu vest, preneli su mediji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.