Završena blokada kod Sava centra u Beogradu

Izvor: Beta Video, 04.Dec.2021, 19:00

Završena blokada kod Sava centra u Beogradu

BEOGRAD - Saobraćaj na auto-putu kroz Beograd kod centra Sava polako se normalizuje nakon dvočasovne blokade, a većina učesnika blokade se povukla sa kolovoza. Saobraćaj na tom delu auto-puta blokirali su gradjani oko 14 sati, zbog zakona o referendumu i eksproprijaciji i projektu kompanije Rio Tinto. Protest gradjana protekao je relativno mirno, uz povremeno trubljenje ljudi u automobilima, nezadovoljnih zbog zastoja koji je stvorila blokada. Do manjeg incidenta je došlo kada je grupa mladića zapalila navijačke baklje na nadvožnjaku, koje su pale na gradjane na kolovozu. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protest u Nišu, učestvovalo blizu 15.000 gradjana

Izvor: Beta Video, 04.Dec.2021

NIŠ - Blizu 15.000 gradjana protestvovalo je danas u Nišu zbog zakona o referendumu i eksproprijaciji kao i projekta kompanije Rio Tinto. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.