Zašto se u stvari raspao Tap 011

Izvor: Vesti-online.com, 07.Mar.2011, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto se u stvari raspao Tap 011

Članovi nekad vrlo popularne grupe Tap 011, Goca, Ivana, Đole, Pera i Milan bili su gosti kod Ivane Baltić u emisiji "Ja to tako“ na televiziji Pink. Grupa je došla sjajno raspoložena, i tako glasni i energični, upadali su jedni drugima u reč pričajući kako napreduju pripreme za njihov predstojeći koncert, koji će se održati u Areni 1. aprila.

Pričali su o tome šta trenutno rade, kakvi su im planovi, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su se dotakli i tračeva o svađama pred raspad grupe.

"A što se svađa tiče, ti tračevi su apsolutno netačni. Mi se jesmo mnogo svađali, svi, ali se nikad nismo posvađali. Ja sam se, na primer, najviše svađala sa Perom", rekla je Goca Tržan.

"Ma svi su se svađali", ubacio se Pera.

"Ivana i ja nikad nismo bile u svađi. Ni dok smo bile zajedno u grupi nismo se puno družile. Kad sa nekim provedeš toliko vremena, ne možeš sa njim da se družiš i van posla", nastavila je Goca, a ubacila se i Ivana.

"To je tačno. Posle raspada grupe, nas dve smo nastavile da se čujemo telefonom. Nismo se družile, ali smo bile u kontaktu. Putevi su nam se jednostavno razišli", zaključila je Ivana.
Pogledaj vesti o: Tap 011 u Areni

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.