Zaplenjeno 103 kg eksploziva

Izvor: Blic, 31.Jul.2013, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 103 kg eksploziva

Kragujevečka kriminalistička policija rano jutros je presekla švercerski kanal i zaplenila 103 kg ekploziva i 300 detonatorskih kapisla, izjavio je Tanjugu načelinik policijske uprave u Kragujevcu Ivan Đorović.

On je dodao da eksploziv potiče iz rudnika Resavica u Krepoljinu. Policija će više detalja o zapleni saopštiti tokom dana.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kragujevac: Zaplenjeno 103 kg eksploziva

Izvor: Akter, 31.Jul.2013

Kragujevečka kriminalistička policija rano jutros je presekla švercerski kanal i zaplenila 103 kg ekploziva i 300 detonatorskih kapisla, izjavio je Tanjugu načelinik policijske uprave u Kragujevcu Ivan Ðorović.

Nastavak na Akter...

Sprečeno krijumčarenje eksploziva

Izvor: Studio B, 31.Jul.2013

Zbog nedozvoljene trgovine eksplozivom, koji potiče iz rudnika Resavica, danas su uhapšene tri osobe i određen im je policijski pritvor. ..Uhapšeni su braća Slađan P. (33) i Senad P. (31) i Miodrag Š (41), svi sa područja opštine Žagubica. "Eksploziv je otkriven u putničkom automobilu, na...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.