Zaev neće u predsednike

Izvor: B92, 27.Nov.2018, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaev neće "u predsednike"

Skoplje -- Premijer Makedonije Zoran Zaev izjavio da nema nameru da se kandiduje za predsednika Republike Makedonije koji će se održati na proleće sledeće godine.

Odgovarajući na pitanja novinara tokom regionalnog foruma Istanbulske konvencije Zaev je rekao da "neće prihvatiti kandidaturu za predsednika države i da smatra da treba da završi ceo premijerski mandat koji su mu poverili gradjani Makedonije".

Odgovornost pred građanima i moji stavovi su da moram da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << završim ceo mandat, da pružim priliku ekonomiji, da damo šanse reformama, celom procesu, jer Makedonija zašlužuje jedan ceo mandat“, rekao je Zaev uveravajući da ima mnogo boljih kandidata za predsednika nego što je on.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.