Zabeleo se Beograd

Izvor: B92, 07.Dec.2021, 08:10

Zabeleo se Beograd

Beograd se zabeleo jutros. kao što je to ranije najavio Republički hidrometeorološki zavod.

Prema najavama RHMZ-a, na području prestonice očekuje se susnežica i slab sneg.

U Srbiji će danas biti oblačno i hladno, u većem delu zemlje kišovito ili sa snegom uz stvaranje manjeg snežnog pokrivača. Na severozapadu će biti suvo, a posle podne i u ostalim krajevima delimično razvedravanje.

Duvaće slab i umeren, u istočnoj Srbiji povremeno jak, severozapadni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vetar. Najniža temperatura od minus jedan do tri, a najviša od dva do pet stepeni.

U Beogradu će biti oblačno i hladno, ujutro i pre podne sa slabom kišom i susnežicom, u višim predelima okoline grada i sa snegom uz stvaranje manjeg snežnog pokrivača.

Najniža temperatura biće jedan, a najviša tri stepena.

Očekivane biometeorološke prilike mogu imati relativno nepovolјan uticaj na osobe sa varirajućim krvnim pritiskom i srčanim problemima, kao i astmatičare. Neraspoloženje i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra ujutru oblačno, ponegde slab sneg, tokom dana postepeno razvedravanje

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Dec.2021

U Srbiji će sutra ujutro biti mestimično slab mraz, na severozapadu vedro, u ostalim predelima oblačno, na istoku i jugoistoku još ponegde sa slabim snegom, a u Negotinskoj krajini sa slabom kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.