Izvor: RTS, 07.Dec.2021, 06:45

Dolazi zima, danas hladno sa susnežicom i snegom

Danas hladnije s kišom, sneg će padati i u nižim predelima. Temperatura do 5 stepeni Celzijusa.
Prema prognozi meteorologa, danas će biti oblačno i hladno, u većem delu zemlje s kišom i snegom, uz stvaranje manjeg snežnog pokrivača.
Na planinama će se beli pokrivač uvećati za još 10 do 15 centimetara. Jedino će na severozapadu biti suvo. Ujutru temperatura od -1 do 3, tokom dana do 5 stepeni.
U Beogradu ujutru i pre podne slaba kiša i susnežica.
U višim rubnim delovima grada sneg, uz stvaranje manjeg snežnog pokrivača. Najviša temperatura tri stepena.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zabeleo se Beograd

Izvor: B92, 07.Dec.2021

Beograd se zabeleo jutros. kao što je to ranije najavio Republički hidrometeorološki zavod...Prema najavama RHMZ-a, na području prestonice očekuje se susnežica i slab sneg...U Srbiji će danas biti oblačno i hladno, u većem delu zemlje kišovito ili sa snegom uz stvaranje manjeg snežnog pokrivača....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.