Za vikend toplo - temperatura će premašiti 40 stepeni

Izvor: B92, 30.Jul.2021, 21:59

Za vikend toplo - temperatura će premašiti 40 stepeni

Sunčano i veoma toplo vreme obeležiće i sedmicu pred nama, a drugog dana vikenda najviše dnevna temperatura premašiće 40 stepeni.

Sutra uz izolovani razvoj oblačnosti moguća je ređa pojava kratkotrajnih pljuskova i grmljavine, a najviša temperatura kretaće se od 35 stepeni na severu i do 42 stepena na jugoistoku.

Manje osveženje stiže u ponedeljak, kada će u većini mesta biti "hladnije" za četiri do osam stepeni, a lokalno se očekuju kratkotrajni pljuskovi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa grmljavinom.

U utorak i sredu meteorolozi predvićaju pretežno sunčano, uz moguće lokalne padavine praćene grmljavinom. Od četvrtka promenljivo vreme i u većini mesta naše zemlje umereno toplo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.