Izvor: TvojPortal.com, 27.Jul.2011, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za sada bez konkretnih rešenja

UGRADU.info Prilikom današnje posete Valjevskom zdravstvenom centru ministar zdravlja republike Srbije prof. dr Zoran Stanković je rekao da se poslednjih godina dosta ulaže u razvoj valjevskog zdravstva, što ovu ustanovu svrstava medju uspešnije i modernije u Srbiji. Već sutra  biće otvoren rekonstruisani Urgentni centar, najavio je ministar i dodao da će ovih dana biti ugradjena i oprema za reciklažu medicinskog >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << infektivnog otpada.


Ministar Stanković danas nije želeo da  govori o  problemima u valjevskom zdravstvu, tačnije problemima koje su mu u aprilu saopštili zaposleni u Domu zdravlja, tražeći tada intervenciju i pomoć Ministarstva zdravlja. On je kratko rekao da je Ministarstvo upoznato sa svim problemima, uradjena su i neka rešenja koja će biti saopštena u narednom periodu, ali nije precizirao o kojim rešenjima je reč.
Da podsetim, početkom aprila Zdravstveni centar Valjevo  posetio je  prof. dr Zoran Stanković, koji je poručio zaposlenima u Zdravstvenom centru i Domu zdravlja da do 21. aprila  saopšte svoje zahteve, probleme i  primedbe. Nakon toga će do 20.maja nadležne službe Ministarstva zdravlja sagledati sve  probleme i zahteve i sačiniti plan aktivnosti. 10. juna ponovo dolazim u Valjevo sa konkretnim predlozima za rešenje problema , rekao je tada  ministar  Zoran Stanković. On je i danas ponovio da stanje u zdravstvu zahteva jednu  ozbiljnu analizu i da se odluke ne donose preko noći, pa tako i odluka vezana za valjevsko zdravstvo.

valjevoZoran Stanković

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.