Vulin: Platiću kaznu

Izvor: Danas, 27.Sep.2018, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Platiću kaznu

Ministar odbrane Aleksandar Vulin danas je povodom presude Prekršajnog suda kojom je novčano kažnjen jer nije odgovorio na zahteve upućene po Zakonu o pristupu informacijama od javnog značaja, rekao da će se uvek založiti za to da čovek koji radi za državu bude zaštićen. Članak Vulin: Platiću kaznu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mali akcionari JAT-a: Tužimo državu za 20 miliona evra

Izvor: Danas, 28.Sep.2018, 08:31

- Bivši zaposleni JAT-a koji su ostali kratkih rukava za akcije ovog preduzeća ovih dana čekaju odluku Apelacionog suda da vide mogu li da tuže državu u Srbiji ili će morati da idu do Strazbura. Članak Mali akcionari JAT-a: Tužimo državu za 20 miliona evra se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Vulin koristi tajne podatke MUP-a da diskredituje oficire

Izvor: Danas, 28.Sep.2018

Major Dragan Gligić izazvao je gnev nadležnih u Ministarstvu odbrane govoreći u javnim istupima, prvobitno u listu Danas, potom u drugim medijima i na kraju u emisiji Život priča, o katastrofalnom stanju u Vojsci Srbije, zbog čega je bio prinuđen da da otkaz i pređe u kamiondžije. Članak Vulin...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.