Vučić telefonirao Dodiku posle referenduma

Izvor: B92, 26.Sep.2016, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić telefonirao Dodiku posle referenduma

Žagubica -- Najvažniji rezultat referenduma u Republici Srpskoj je to što je sve proteklo mirno, izjavio je premijer Srbije Aleksandar Vučić.

On je istakao da je sada najvažnije da se smire tenzije u celom regionu.

Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara u Žagubici, rekao da se u telefonskom razgovoru saglasio s predsednikom Srpske Miloradom Dodikom da je najvažnije da ceo region gleda u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << budućnost.

Mi danas razmišljamo za koliko ćemo da povećamo plate i koliko ćemo novca imati da damo penzionerima, rekao je Vučić, primetivši da je to moguće zato što je javna kasa pod kontrolom, država u dobrom stanju i posebno zato što su ljudi verovali svojoj vladi, koja je dobro radila.

"Ako bilo ko misli da je rešenje u sukobima, mi ne samo da u tome nećemo da učestvujemo, već ćemo oštro da se suprotstavimo, jer za nas su mir i stabilnost osnovni uslovi da bi se videli rezultati našeg rada", naveo je Vučić.

Kako je primetio, nisu Srbija i njeni građani dve godine prolazili kroz teške reforme da bi sada neko rekao "stanite, sad idemo u neku vrstu nestabilnosti".

"To je najvažnije i u tome su svi saglasni, uključujući i Izetbegovića", rekao je Vučić i dodao da će Srbija i ubuduće da čini sve što može za stabilizaciju prilika u regionu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Najvažnije je da se smire tenzije posle referenduma

Izvor: RTS, 26.Sep.2016

Premijer Aleksandar Vučić rekao je da je najvažniji rezultat referenduma u Republici Srpskoj to što je sve proteklo mirno i istakao da je sada najvažnije da se smire tenzije u celom regionu. . Aleksandar Vučić je, odgovarajući...

Nastavak na RTS...

Vučić: Važno da je referendum protekao mirno

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Sep.2016

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je najvažniji rezultat referenduma u Republici Srpskoj to što je sve proteklo mirno i istakao da je sada najvažnije da se smire tenzije u celom regionu. Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara u Žagubici, rekao da se u telefonskom razgovoru...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Vučić telefonirao Dodiku: Najvažniji rezultat referenduma je što je protekao mirno

Izvor: SandzakPress.net, 26.Sep.2016

Srbijanski premijer Aleksandar Vučić izjavio je u ponedjeljak kako je najvažniji rezultat referenduma u Republici Srpskoj to što je protekao mirno te da je sada najvažnije da se smire tenzije u cijeloj regiji. Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara u Žagubici, kazao kako je u telefonskom...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.