Izvor: RTS, 20.Jul.2020, 09:17

Vučić sa Dačićem o formiranju Vlade

Predsednik Aleksandar Vučić sastao se sa predstavnicima izborne liste "Ivica Dačić-SPS, JS-Dragan Marković Palma" u okviru konsultacija za formiranje nove Vlade.
Ivica Dačić i Dragan Marković su nešto pre 9 sati došli u zgradu Predsedništva na Andrićevom vencu, a sastanak je završen nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << posle 10 časova.

Dačić je ranije rekao da je ta koalicija spremna da bude u novom kabinetu, ali da ta odluka zavisi od predsednika Vučića.
Smatra da je u državnom interesu da se nastavi koalicija sa SNS-om.
Vučiću je još ostalo da se sastane sa predstavnicima SNS-a, a prethodne sedmice sastao se sa drugim listama koje su osvojile mandate na parlamentarnim izborima.
Vučić se sastao sa predstavnicima Albanske partije, stranke Pravde i pomirenja Muamera Zukorlića, SPAS-a, Savezom vojvođanskih Mađara.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vučić: Važni i korektni razgovori o budućnosti Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jul.2020

"Važni i korektni razgovori o budućnosti Srbije sa Ivicom Dačićem i Draganom Markovićem", poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle konsultacija o formiranju vlade...To je objavio na Instagram profilu "budućnostsrbijeav", uz fotografije sastanka sa predstavnicima izborne liste "Ivica...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.