Izvor: RTS, 20.Okt.2020, 12:40

Vučić razgovarao sa Dačićem i Šapićem

Prijateljstva su u politici retka, ali su zajedništvo i jedinstveno delovanje ključni za dobrobit Srbije, konstatovao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, na zvaničnom instagram profilu, uz fotografiju razgovora sa liderom SPS-a Ivicom Dačićem. Vučić se sastao i sa liderom SPAS-a Aleksandrom Šapićem nakon čega je napisao da veruje da bliskom saradnjom mogu mnogo dobrog da urade za zemlju. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Vučić je na instagram profilu posle sastanka sa Dačićem napisao da su pred Srbijom teški izazovi i da svaka politička stranka, ali i svaki čovek u našoj zemlji, ima obavezu da pomogne svojoj zemlji.

"Prijateljstva su u politici retka, ali su zajedništvo i jedinstveno delovanje ključni za dobrobit Srbije", napisao je Vučić i dodao da "samo ujedinjena Srbija biće snažnija i uspešnija", uz fotografiju razgovora sa Dačićem na instagram profilu.
Sa liderom SPAS-a Aleksandrom Šapićem razgovarao je tokom radnog ručka.

"Ovako izgleda kada dvojac iz Novog Beograda pređe reku i napravi radni ručak u kineskom restoranu", u šali je konstatovao predsednik i dodao:
"Verujem da bliskom saradnjom u budućnosti možemo mnogo dobrog da donesemo Srbiji", objavio je Vučić na Instagramu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prijateljstva u politici retka, ali samo ujedinjena Srbija biće snažnija i uspešnija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2020

Prijateljstva su u politici retka, ali su zajedništvo i jedinstveno delovanje ključni za dobrobit Srbije, konstatovao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić, prema njegovom zvaničnom instagram profilu, uz fotografiju razgovora sa liderom SPS Ivicom Dačićem..."Pred Srbijom su teški izazovi....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.