Vučić: Srećni praznici VIDEO

Izvor: B92, 01.Jan.2024, 08:23

Vučić: Srećni praznici VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, putem svog Instagram profila "Avucic" još jednom je čestitao praznike svim građanima Srbije.

On je uz video napisao: "Srećni praznici".

Podsetimo, predsednik Srbije je sinoć čestitao Novu godinu.

On je na Instagramu poručio građanima da je godina za nama bila teška i izazovna, ne samo za Srbiju, već i za ceo svet.

"Ipak, sa nadom i snagom kakvu ima retko koji narod, naša zemlja je odlučila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i potvrdila da nema stajanja. Dobili smo ogromno poverenje građana, kako bismo nastavili da gradimo osmeh naše Srbije, ulažemo u obrazovanje, nauku, zdravstvo, infrastrukturu i opšti razvoj, sarađujući sa svima, uz očuvanje tradicionalnih prijateljstava", poručio je predsednik.

Dodao je da "mi više ne čekamo prilike, već ih stvaramo, a kada postane još teže – setimo se zašto smo počeli i za koga sve ovo radimo i tada svaki napor postaje daleko lakši."

"Dragi građani Srbije, želim vam svako dobro, zdravlje, uspeh i napredak! Da u veselju i sa nadom dočekujemo svaku sledeću godinu, uvereni da možemo da ostvarimo sve snove za naše porodice i našu jedinu, najlepšu i ponosnu Srbiju! Srećna nam svima Nova godina! Idemo dalje! Živela Srbija!", zaključio je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.