Vučić: Nemilosrdna borba protiv kriminala

Izvor: RTS, 08.Nov.2013, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Nemilosrdna borba protiv kriminala

Uslediće nemilostrdna borba protiv kriminala, jer nije moguće igrati se sa državom, rekao za RTS Aleksandar Vučić, posle sednice Biroa za koordinaciju službi bezbednosti. Predloženo da se formira služba za borbu protiv ekstremiznma i za suzbijanje narkomanije.

Na sednici Biroa za koordinaciju službi bezbednosti doneta je predlog da se formira služba za borbu protiv ekstremiznma i za suzbijanje narkomanije.

 Na sednici se razgovaralo o ugrožavanju izbornog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prava u severnom delu Kosovske Mitrovice i o borbi protiv nasilja na stadionima.

Posle sednice, prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić rekao je za RTS da će uslediti nemilostrdna borba protiv kriminala, jer nije moguće igrati se sa državom. Međutim, kako je rekao "neće biti lova na veštice".

Zbog događaja tokom glasanja u Kosovskoj Mitrovici nadležni organi podneće odgovarajuće prijave, rekao je Vučić.

Prvi potpredesnik Vlade je rekao i da država "neće progoniti navijače, već kriminalce i narko dilere".

Kada je reč o korišćenju rotacija, Vučić je najavio da će biti urađena nove bezbednosne procene. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Nemilosrdna borba protiv kriminala

Izvor: RTS, 08.Nov.2013

Uslediće nemilosrdna borba protiv kriminala, jer nije moguće igrati se sa državom, rekao za RTS Aleksandar Vučić, posle sednice Biroa za koordinaciju službi bezbednosti. Predloženo formiranje Službe za borbu protiv narkotika i Službe za borbu protiv ekstremizma i terorizma...Na sednici Biroa...

Nastavak na RTS...

Formira se služba za borbu protiv ekstremizma

Izvor: Radio 021, 08.Nov.2013

Na sednici Biroa za koordinaciju službi bezbednosti donet je predlog da se formira služba za borbu protiv ekstremizma i za suzbijanje narkomanije.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.