Vučić: Nemačka nas je već razgraničila

Izvor: Mondo, 14.Avg.2018, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Nemačka nas je već razgraničila

"Samo se mi u Srbiji pitamo - čije je Kosovo? Za veći deo sveta to je već završeno", kaže predsednik Srbije.

Nemačka nas je već "razgraničila" onog trenutka kada je priznala celovito, suvereno i nedeljivo Kosovo, izjavio danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je to rekao u odgovoru na pitanje kako vidi stav kancelarke >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Angele Merkel da nema promene granica na Balkanu.

Vučić je izrazio čuđenje što je deo javnosti izjavu Merkel shvatio kao neku novu poruku.

"Šta znači to što je Merkel rekla? To što je rekla znači samo da nas je ona već 'razgraničila' tako što je celo Kosovo nezavisna država", rekao je Vučić i dodao da to ljudi treba da imaju na umu.

Merkel: NEMA promene granica na Balkanu

"Oni koji su raduju njenoj izjavi treba da znaju da je za Merkel, kao i za ceo svet, sa malim izuzecima, da svi oni smatraju Kosovo i Metohiju celovitom, suverenom i nedeljivom teritorijom i da ta teritorija pripada Albancima", dodao je i ukazao da "samo iz našeg ugla postoji pitanje - čije je Kosovo?"

"Iz njihovog ugla je to završena stvar", rekao je Vučić.

Vučić: Ja sam za razgraničenje sa Albancima

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Nemačka nas je već razgraničila, samo iz našeg ugla postoji pitanje - čije je Kosovo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2018

Nemačka nas je već "razgraničila" onog trenutka kada je priznala celovito, suvereno i nedeljivo Kosovo, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić u odgovoru na pitanje kako vidi stav kancelarke Angele Merkel da nema promene granica na Balkanu...Vučić je izrazio čuđenje što je deo javnosti...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vučić: Za Nemce je Kosovo gotova stvar i pripada Albancima

Izvor: Vostok.rs, 14.Avg.2018

Nemačka nas je već "razgraničila" onog trenutka kada je priznala celovito, suvereno i nedeljivo Kosovo, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić u odgovoru na pitanje kako vidi stav kancelarke Angele Merkel da nema promene granica na Balkanu. . . Vučić je istakao da to nije novo,...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.