Vučić: Ludilo nema granice

Izvor: Mondo, 29.Avg.2017, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ludilo nema granice

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da oni koji vode kampanju protiv njega i njegove porodice "nemaju granice".

Foto: Tanjug, Dimitrije Goll

Vučić je ponovio da ne želi da se njegove fotografije postavljaju u objekte Vojske Srbije, što je predložio ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Ivica je najbolji kuvar na svetu

Vučić je rekao da je najbolji kuvar u Predsedništvu Ivica iz Leskovca. "Kod mene je u Predsedništvu kuvar >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iz Leskovca. Mislim da je Ivica najboji kuvar na svetu", ćaskajući sa novinarima rekao je sinoć Vučić, ali nije hteo da obelodani kako se preziva kuvar Ivica. "Volim leskovačke ljute paprike. Još se nisam odljutio od prošlog puta, kada sam prilikom obilaska plastenika ovde probao ljutu papriku. Još nisam probao nešto slično", rekao je Vučić.

Na pitanje da se nastavlja kampanja vređanja predsednika i njegove porodice i konstataciju novinarke da je jasno da su u pitanju njegovi politički protivnici, Vučić je sinoć u Leskovcu rekao da "ludilo nema granice".

"Oni valjda polaze od sebe, znaju šta bi oni radili, znaju kako su reketirali i kako su krali, oni polaze od toga da bi to i neki drugi radili", rekao je Vučić u Leskovcu, gde je otvorio 28. Roštiljijadu.

Vučić ih je optužio da su to radili od početka i da je "sve jedna laž sustizala drugu".

"Prvo su pričali da mi je brat kupio (restoran) Franš, pa se ispostavilo da su lagali, pa kako je reketirao nekog Čakanja, koga nikada u životu nije video, što je rekao i taj čovek i neki drugi", rekao je Vučić povodom optužbi da je njegov brat reketirao uglednog subotičkog biznismena i vlasnika restorana "Boš" Lajoša Čakanja.

Predsednik je podsetio da čak i kada je njegov brat prebijen, "pojedini mediji su, uz podršku pojedinih političara, pravili kriminalca od žrtve".

On zaključuje da je to zato što ne mogu da ga pobede.

"I kao što sam vam rekao i obećao, nikada me neće pobediti, sam ću da odem", rekao je Vučić.

Osvrnuo se i na prašinu koja se podigla zbog inicijative Vulina da se njegove fotografije postavljaju u objekte Vojske Srbije.

"Ja ih ne želim i nisam želeo, jedino mojih fotografija nema ni u Predsedništvu ni u DKP-ovima (diplomatsko-konzularnim predstavništvima), kao što je bilo svih drugih, a tad im te nisu smetale. Ali da ne brinu, meni smetaju više nego što smetaju ovim dušebrižnicima", poručio je Vučić.

Vučić o hapšenju: Boleće ih glava od pitanja

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.