Vredne stipendije za mlade naučnike

Izvor: Danas, 06.Jun.2019, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vredne stipendije za mlade naučnike

U okviru četvrtog ciklusa programa „Pokreni se za nauku”, dodeljeni su grantovi od po 600 hiljada dinara za osam naučnih projekata iz oblasti biomedicinskih nauka, koji će zahvaljujući ovoj donaciji biti realizovani u Srbiji. Članak Vredne stipendije za mlade naučnike se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Za pobednike programa "Pokreni se za nauku" 600.000 dinara

Izvor: RTS, 06.Jun.2019

Najboljih osam projekata, u programu "Pokreni se za nauku", nagrađeno je sa 600 hiljada dinara. Tim novcem mladi naučnici moći će da unaprede i realizuju svoje ideje iz oblasti biomedicinskih nauka. Program "Pokreni se za nauku" kompanije "Filip Moris" postoji četiri godine i do danas je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.