Voša želi tri boda protiv Spartaka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2013, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša želi tri boda protiv Spartaka

NOVI SAD -

Trener Vojvodine Nebojša Vignjević rekao je danas da njegovi fudbaleri moraju da obrate pažnju na hitre napadače Spartaka iz Subotice i da diktiraju igru kako bi došli do pobede u utakmici 17. kola Super lige.

"Osnovni cilj nam je pobeda, ali pre toga očekujem igru koja će nam olakšati put do trijumfa i svega onoga da do toga dođemo. Spartak je vrlo opasan preko svojih hitrih napadača, na to moramo da obratimo pažnju. Moramo mi da diktiramo igru", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je Vignjević na konferenciji za novinare.

Vignjević je kazao da je pobeda nad Smederevom u prošlom kolu dala dodatno samopouzdanje njegovim fudbalerima, ali da želi da ekipe igra još bolje.

"Pobeda protiv Smederevom nam je popravila atmosferu i unela određenu dozu samopouzdanja kod mojih igrača. Želimo da nastavimo ovako kako smo započeli prolećni deo prvenstva. Neće biti lako, ali očekujem da protiv Spartaka igramo i bolje nego protiv Smedereva i tako zadovoljimo naše navijače", kazao je Vignjević.

On je dodao da su svi njegovi igrači zdravi, osim Vladana Pavlovića, čiji je nastup neizvestan zbog povrede koju je dobio na utakmici sa Smederevom u prošlom kolu.

Vezni fudbaler Vojvodine Stojan Vranješ rekao je da su najbitnija tri boda i da njegova ekipa spremno dočekuje Spartak.

"Bitna su tri boda za nastavak šampionata, atmosfera u ekipi je super i nema nikakvih zamerki. Spremni smo, dočekujemo Spartak u pobedničkom raspoloženju i želimo da potvrdimo dobar rezultat iz utakmice protiv Smedereva", rekao je Vraneš.

Utakmica između Vojvodine i Spartaka igraće se sutra od 14.00 na stadionu Karađorđe u Novom Sadu, a ulaz će biti besplatan.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vignjević: Kontrolom do pobede

Izvor: B92, 01.Mar.2013

Trener Vojvodine Nebojša Vignjević spremna je za veliki bački derbi, koji se igra u subotu na Karađorđu...Vigjnević kaže da njegovi fudbaleri moraju da obrate pažnju na hitre napadače Spartaka i da diktiraju igru kako bi došli do pobede u utakmici 17. kola JSL...Voša je proleće počela pobedom...

Nastavak na B92...

Vignjević: Očekujem i bolju igru nego protiv Smedereva

Izvor: Radio 021, 02.Mar.2013, 12:36

Trener Vojvodine Nebojša Vignjević rekao je da njegovi fudbaleri moraju da obrate pažnju na hitre napadače Spartaka iz Subotice i da diktiraju igru kako bi došli do pobede u utakmici 17. kola Super lige.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.