Vlast priprema sledećeg patrijarha?

Izvor: Danas, 25.Jul.2019, 07:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlast priprema sledećeg patrijarha?

Iako niko od nadležnih institucija - Crkva, Rektorat, zvanično ne komentariše odluku Svetog arhijerejskog sinoda SPC da sa Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta Beogradskog univerziteta "ukloni" redovnog profesora episkopa zapadnoameričkog Maksima (Vasiljevića) i docenta Marka Vilotića, iz komentara na društvenim mrežama i crkvenim sajtovima vidi se da su mnogi upućeni u problem i da se čeka "rasplet" u Patrijaršiji ili eventualno izjašnjavanje nadležnih organa fakulteta. Članak Vlast priprema sledećeg patrijarha? se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vlast bez reči o smanjenju naknada za izvršitelje

Izvor: Danas, 25.Jul.2019

Kada bude usvojen novi zakon o izvršenju, niko neće moći da ostane bez stana zbog komunalnog duga manjeg od 5.000 evra, dužniku neće moći da se od plate na ime duga uzme više od polovine zarade, a penzionerima će od primanja moći da se oduzme trećina. Članak Vlast bez reči o smanjenju naknada...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.