Izvor: TvojPortal.com, 08.Avg.2012, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada skresala budžet Jeremiću

Dnevnik.rs Vlada Srbije donela je danas odluku da se za potrebe predsedavanja Srbije zasedanjem Generalne skupštine Ujedinjenih nacija odobre sredstva u ukupnom iznosu od 1,5 miliona evra i ukinula je Kancelariju za praćenje tog predsedavanja.Kako je saopšteno posle sednice Vlade, ova odluka je doneta u skladu sa opredeljenjem Vlade da se smanje troškovi na svim nivoima.

Pošto je ukinula Kancelariju za praćenje predsedavanja Generalnom skupštinom UN Vlada je zadužila Ministarstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << spoljnih poslova da organizuje stručne i operativne poslove u vezi sa predsedavanjem Srbije 67. zasedanjem Generalne skupštine UN.
Vlada je raspravljala i o prisustvu ministra Sulejmana Ugljanina događaju postavljanja spomen ploče u Novom Pazaru.
Kako je saopšteno, potvrđeno je opredeljenje Vlade da se u Srbiji grade dobri međunacionalni odnosi.
Vlada je zadužila Ministarstvo pravde i državne uprave i Ministarstvo kulture i informisanja da pripreme predlog mera da pravno i istorijski sporni događaji iz prošlosti ne ugrožavaju dobre međunacionalne odnose u Srbiji i antifašističko opredeljenje Vlade Srbije.
(FoNet)

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.