Više poginulih na putevima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2021, 13:31

Više poginulih na putevima

Od početka maja u saobraćajnim nesrećama u Srbiji poginulo je 27 osoba, što je za 12, ili za 80 odsto, više nego u istom periodu prošle godine, saopštila je Agencija za bezbednost saobraćaja.

I pored velikog angažovanja saobraćajne policije u kontroli saobraćaja, samo prošle nedelje u saobraćajnim nesrećama život je izgubilo 13 lica, ističe se u apelu učesnicima u saobraćaju.

Podseća se da je 1. maja, uprkos najavama pojačane kontrole i brojnih apela >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da se poštuju saobraćajni propisi, poginulo čak sedam osoba.

Najviše smrtnih slučajeva, šest, bilo je na teritoriji Policijske uprave u Nišu, u Užicu su poginula tri, a na teritoriji Zaječara, Pančeva i Pirota poginula po dva lica.

U maju je u saobraćajnim nesrećama poginulo i četvorogodišnje dete, koje je vozilo bicikl, kao i maloletnik star 14 godina, upozoravaju u Agenciji za bezbednost saobraćaja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovog meseca na putevima u Srbiji poginulo 80 odsto više osoba nego prošlog maja

Izvor: N1 televizija, 17.Maj.2021

Od početka maja u saobraćajnim nesrećama u Srbiji poginulo je 27 osoba, što je za 12 osoba, odnosno za 80 odsto više nego u istom periodu prošle godine, saopštila je Agencija za bezbednost saobraćaja.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.