Izvor: Danas, 22.Dec.2014, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viljarealov pobednički niz

Beograd - Sjajnu seriju nastavili su fudbaleri Viljareala pobedivši u 16. kolu Primere Deporitvo iz La Korunje - 3:0 (1:0).

„Žuta podmornica“ oduševila je sve i u prethodnom kolu kada je u gostima uzela sva tri boda aktuelnom šampionu Atletiku, a jučerašnja utakmica im je sedma u nizu u svim takmičenjima na kojoj nisu doživeli poraz. Poslednji poraz Viljareal je zabeležio šestog novembra od Ciriha (2:3) u Ligi Evrope. Domaći tim poveo je već u 10. minutu golom Dos >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << Santosa, prednost je udvostručena u drugom poluvremenu (68) kada je Vijeto na asistenciju Ruiza zatresao mrežu protivnika, a konačan rezultat je takođe on postavio pet minuta kasnije.

Viljareal je trenutno peti na tabeli Primere sa devet bodova manje i utakmicom više od vodećeg Reala.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.