Vi štitite granice EU i celog Balkana

Izvor: B92, 02.Mar.2020, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vi štitite granice EU i celog Balkana"

Banjaluka -- Srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik, pisao je predsedniku Grčke Prokopisu Pavlopulosu i premijeru Kirijakosu Micotakisu.

Dodik mu je pružio im najiskreniju podršku za sve napore i aktivnosti koje grčke vlasti sprovode u vezi sa najnovijem talasom ilegalnih migranata.

"Štiteći granice Grčke, stali ste >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u odbranu ne samo granica Evropske unije nego i celog Balkana. Ilegalne migracije sa sobom nose niz humanitarnih i bezbednosnih izazova i samo zajedničkim odlučnim aktivnostima možemo da im odgovorimo na adekvatan način", naveo je Dodik, prenela je RTRS.

Srpski član Predsedništva BiH zahvalio je predsedniku i premijeru Grčke i njihovoj državi na svemu što čine na promociji mira i stabilnosti na Balkanu.

"Grčki i srpski narod vežu neraskidive veze iz prošlosti, koje su u dokazane u najtežim trenucima kroz iskazano međusobno razumevanje, poštovanje i solidarnost", naveo je Dodik.

Uz najbolje želje za mir i blagostanje prijateljskog grčkog naroda, Dodik je uputio i izraze dubokog poštovanja predsedniku i premijeru Grčke.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.