Veroljub Stevanović uz Šapića?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jan.2020, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veroljub Stevanović uz Šapića?

Bivši gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović prišao je lideru Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandru Šapiću i zajedno s njim će izaći na predstojeće parlamentarne izbore, piše "Blic" u sutrašnjem broju.

Kako navodi beogradski dnevnik, posle predsednika Opštine Čajetine Milana Stamatovića, lider pokreta "Zajedno za Šumadiju" Stevanović drugo je zvučno ime koje se priključilo novom bloku na čelu sa Šapićem.

"Kontakt postoji dugo, i ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je bilo reči o saradnji, ali je to sada i konkretizovano. Baš kao i u slučaju Stamatovića, nije bilo reči o listi i kvotama, već je ideja da se napravi saradnja na duge staze", kaže neimenoviani izvor lista blizak bloku.

Prema njegovim rečima, tačka okupljanja trojice lidera je patriotska politika.

S obzirom da organizacija "Zajedno za Šumadiju" pokret, a i da po zakonu nije dozvoljena koalicija političkih partija i pokreta, sada se traži formula kako da Stevanović i Z Z Š zvanično postanu deo bloka tako da svi propisi budu ispoštovani.

Šapić je za list potvrdio da će Stevanović ući u njegov blok.

"U utorak je pres konferencija, pa ćemo tada obelodaniti sve što je važno i tada ćete moći da nas pitate sve", poručio je lider SPAS-a.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šapiću se priključilo drugo zvučno ime

Izvor: B92, 13.Jan.2020

Beograd -- Bivši gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović prišao je lideru Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandru Šapiću, piše "Blic"...Kako navodi beogradski dnevnik, posle predsednika Opštine Čajetine Milana Stamatovića, lider pokreta "Zajedno za Šumadiju" Stevanović drugo je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.