Velike gužve u saobraćaju u Beogradu

Izvor: RTS, 14.Maj.2019, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velike gužve u saobraćaju u Beogradu

U pojedinim delovima Beograda od jutros su velike gužve u saobraćaju, a prema pisanju medija, najviše problema ima na Gazeli, Pančevačkom mostu, kao i na Auto-komandi.
Na mostu Gazela intenzitet saobraćaja pojačan je ka starom delu grada, dok se do Novog Beograda stiže bez problema.

Gužve se sa Auto-komande prostiru prema svim prilaznicama, a kolona se formirala od naselja Vojvode Stepe >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pa sve do Auto-komande. U Ulici vojvode Stepe formirala se kolona duga oko dva kilometra.
Saobraćaj se sporo odvija i na Pančevačkom mostu, kao i na okolnim prilaznicama.
Saobraćaj je pojačan i na Novom Beogradu u Ulici Ivana Ribara, dok se vozila u okolini Resavske ulice i Kliničkog centra, zbog aktivnih radova, usporeno kreću.
Blic je preneo da je zakrčenje saobraćaja na Mostarskoj petlji u smeru ka Kneza Miloša, gde veliki broj vozila pokušava da se uključi iz svih smerova.
Velike gužve stvorile su se i na Čukaričkoj padini u smeru ka Adi Ciganliji i Sajmu. Tamo se vozači snalaze penjući se na trotoare kako bi zaobišli kolonu i brže došli do željene destinacije.
Na Trgu Nikole Pašića trenutno je veliki broj vozila i stvaraju se kolone vozila koja dolaze iz svih delova grada.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.