Velika Reka: Izlila se voda, obustava saobraćaja

Izvor: B92, 12.Okt.2015, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika Reka: Izlila se voda, obustava saobraćaja

Zbog izlivanja vode obustavljen je saobraćaj na putu između Ljubovije i Malog Zvornika u mestu Velika Reka.

Kako je saopštilo Javno preduzeće "Putevi Srbije", saobraćaj će biti obustavljen do povlačenja vode sa puta.

Kako je za B92 rečeno, nema veće opasnosti od poplava, radi se o izlivanju koje je “redovno“ jer je put na nižem nivou od nivoa Drine čiji je vodostaj porastao posle padavina.

Alternativni pravac za putnički i teretni saobraćaj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je državni put II A reda broj 141, deonica Ljubovija - Pecka - Osečina i državni put I B reda broj 27 (stari M-4), deonica Osečina - Loznica.

"Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, poštuju ograničenja brzine i postojeću signalizaciju", dodaje se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OPREZ Izmena režima saobraćaja na deonici Zemun-Batajnica

Izvor: Blic, 13.Okt.2015, 07:22

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je da će od danas do 16. oktobra, na državnom putu II A reda broj 100, deonica Zemun-Batajnica izvoditi radovi na asfaltiranju kolovoznog zastora...Tokom izvođenja radova biće postavljena odgovarajuća privremena saobraćajna signalizacija i oprema, a saobraćaj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.