Većina Britanaca sad bi ostala u EU, PREDOMISLILI SE

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2018, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Većina Britanaca sad bi ostala u EU, PREDOMISLILI SE

Kada bi Ujedinjeno Kraljevstvo sprovelo još jedan referendum o članstvu u Evropskoj uniji, evroskeptici verovatno ne bi ponovili svoj prethodni uspeh

Svaki drugi Britanac, odnosno 51 odsto, sada bi glasao za ostajanje u Uniji, pokazuje anketa koju je naručio Evropski parlament.

STRAVIČNA EKSPLOZIJA NA KRIMU: Najmanje 10 POGINULIH i 40 ranjenih na fakultetu! (FOTO/VIDEO)

Svega 34 procenata >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od anketiranih ponovo bi glasalo za Bregzit, dok je 11 odsto ispitanika neopredeljeno.

Velika Britanija sprovela je referendum o izlasku iz Evropske unije 2016. godine kada je većina od 52 procenata birača glasalo za napuštanje Unije.

POLITIČAR PUCAO U LOPOVA! Pokušali da mu ukradu SEKIRU, a onda je usledio HOROR! ISHOD JE TRAGIČAN! (VIDEO)

Najnoviji podaci su objaveljeni neposredno pre današnjeg samita evropskih lidera u Briselu. Ipak čini se da su pregovori između EU i Londona ponovo u ćorsokaku zbog pitanja irske granice. Vremena za pregovore ima sve manje, imajući u vidu činjenicu da bi sporazum trebalo biti ratifikovan od obe strane pre nego što Britanija napusti EU 29. marta sledeće godine.

Pratite nas i na instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Britanci bi na novom referendumu glasali da ostanu u EU

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2018

Građani Velike Britanije bi glasali da ostanu u Evropskoj uniji kada bi im bila data šansa da glasaju na novom refernedumu, pokazalo je istraživanje Evrobarometra...Istraživanje sprovedeno na uzorku od 1.000 ljudi u svakoj od zemalja članica pokazalo je da bi 51 odsto ispitanika u Velikoj Britaniji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.