Veće gužve na Gazeli

Izvor: Blic, 05.Jul.2011, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veće gužve na Gazeli

Pored uobičajenih zastoja na mostu Gazela, veća kolona vozila trenutno se primećuje na Slaviji i Autokomandi - ističu u Žutom taksiju.

U prepodnevnim satima, zbog radova na Gazeli vozila su se sporije kretala preko mosta, dok je saobraćaj bio većeg intenziteta u Bulevaru Vojvode Mišića, kod Beogradskog sajma. Većih zastoja nije bilo.

Jutros je saobraćaj bio većeg intenziteta i na uključenju u Ulicu kneza Miloša. U toj ulici, vozila se sporije kreću zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << radova na trolejbuskom mostu.

Povezane vesti: Gužve na mostovima Gužve jedino na Gazeli I dalje gužve na prilazima "Gazeli" Gužva od skretanja za Bežanijsku Kosu do Tošinog Bunara Saobraćaj bez gužvi, jedino je "Gazela" opterećena

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.