Vasiljević pušten iz pritvora

Izvor: RTS, 17.Jan.2013, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vasiljević pušten iz pritvora

Nebojša Vasiljević, potpredsednik stranke "Zajedno za Šumadiju" pušten je da se brani sa slobode. Vasiljević je osumnjičen da je prilikom transfera Filipa Kostića iz "Radničkog", oštetio taj klub za pola miliona evra.

Potpredsednik stranke "Zajedno za Šumadiju" Nebojša Vasiljević, posle 22 dana provedenih u pritvoru, pušten je danas da se brani sa slobode.

Vasiljević je uhapšen 24. decembra prošle godine pod sumnjom da je, prilikom transfera igrača Fudbalskog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kluba "Radnički" iz Kragujevca Filipa  Kostića, taj klub oštetio za pola miliona evra.

Pred Višim sudom u Kragujevcu, do sada su saslušani nekadašnji članovi  uprave kluba Raka Marić, Žarko Pavlović i Dragoljub Lekić.

Nebojša Vasiljević se do nedavno nalazio na mestu potpredsednika  "Radničkog", a hapšen je u Policijskoj akciji "Komšija", zajedno sa  generalnim sekretarom kluba Darkom Stojanovićem i fudbalskim menadžerom  Zoranom Pavlovićem.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.