Varao narod prodajući belu tehniku

Izvor: Mondo, 20.Jun.2013, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Varao narod prodajući belu tehniku

Policija je uhapsila lice čiji su inicijali D.J. (31) iz Novog Sada, osumnjičenog da je prevario desetak ljudi.

On je obećavao nabavku uvozne bele tehnike za šta je od prevarenih unaprijed uzimao pare, a robu im nikada nije isporučio.

Novosadska Policijska uprava saopštila je da se uhapšeni tereti da je od juna 2010. godine do avgusta 2012. godine prevario više od deset građana obećavajući da će im uvesti i prodati bijelu tehniku iz inostranstva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Takođe, sumnjiči se da je građanima prodavao i neispravnu robu, a pretpostavlja se i da je od pojedinih ljudi pozajmljivao novac za navodno proširenje posla, a dug im nikada nije vratio.

Protiv D.J. biće podnesena krivična prijava zbog počinjenih više krivičnih dela prevare.

Policija je pozvala sve građane koji su oštećeni, a do sada nisu prijavili slučaj, da to učine pozivom na broj telefona 064 613 0782.

(Srna/Ilustracija: Guliver/Getty Images/Thinkstock)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.