VREMENSKA PROGNOZA: Sutra pretežno sunčano, do 34 stepena

Izvor: Večernje novosti, 22.Jul.2019, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMENSKA PROGNOZA: Sutra pretežno sunčano, do 34 stepena

Jutarnja temperatura od 14 do 21, najviša dnevna od 30 na zapadu do 34 na istoku i jugoistoku Srbije, saopštio je RHMZ. U Srbiji će sutra biti u većini mesta pretežno sunčano, samo ujutru i pre podne na severu i zapadu, a od sredine dana u brdsko-planinskim predelima uz promenljivu oblačnost ponegde kratkotrajna kiša ili pljusak i grmljavina.Pročitajte još: Ekstremne vrućine u SAD odnele tri životaVetar slab i umeren, posle podne u centralnim i južnim krajevima ponegde >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i jak, severni i severozapadni.Jutarnja temperatura od 14 do 21, najviša dnevna od 30 na zapadu do 34 na istoku i jugoistoku Srbije, saopštio je RHMZ.Pročitajte još: POŽARI BESNE PORTUGALOM: Više od 1.000 vatrogasaca u borbi sa vatrom, priključila se i vojskaU Beogradu će sutra biti pretežno sunčano uz slab i umeren severni i severozapadni vetar. Uz lokalni razvoj oblačnosti na širem području moguća je kratkotrajna kiša.Jutarnja temperatura 21 , najviša dnevna 32 stepena.Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 29. jula, biće pretežno sunčano i toplo.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čuvajte se sunca ovih dana, visok UV indeks

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jul.2019

U Srbiji se danas vrednosti UV indeksa kreću od umerene (žuti alarm) do vrlo visoke (crveni alarm), pokazuju podaci Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ)...Vrlo visok UV indeks danas imaju, između ostalih, Vranje, Prizren, Beograd, Sombor, Novi Sad, Palić, Loznica, Niš, Leskovac, dok Požega,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.